Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. 1. 2011

7. 1. 2011

38.jpg   Ahój, tak mě tu po dlouhé době zase máte. A taky první článek nového roku. Jistě, sedm dní jsem nic nenapsala, ale nebyl čas. A navíc, našla jsem úžasný anime! Jmenuje se Rurouni Kenshin. Možná ho někteří znáte, možná ne. Ale to se neřeší.
   A dneska, měla jsem na sedmou, tak jsem musela vstát sakra brzo. Moc se mi nechtělo, ale na druhou stranu, vynechat praktika se mi taky nechtělo. Nemuselo by to dopadnout dobře. A tak jsem tam radši šla.
   Dělala jsem cvičení číslo 4. Společně se Sabčou a Evou. Nakonec jsme to něják daly dohromady.
   Pak byl dějepis a Sabča měla referát o tom, co bylo po Francouzské revoluci. Bylo to zajímavý. Holt je vidět, že jsou lidi, kteří mají pro mluvení před publikem vlohy.
   Co bylo dál? Dobrá otázka. Ale tak jo, němčina. Nebylo to špatný. Vyfásla jsem jedničku. Tak jsem za to ráda. Už jsem jedničku z němčiny neměla ani nepamatuju. Naposledy bůh ví, kdy.
   V biologii jsme probírali hormony. Docela nudné téma, ale dalo se to přežít. Na konci hodiny jsem profesorce řekla, aby nezapoměla dát třídnici do sborovny a šla jsem si napsat písemku z druhé lekce němčiny. Něco jsem do toho načmárala, ale jestli je to dobře... suď bůh...
   Odevzdala jsem a přesunula se do 02, kde jsme měli mít češtinu. Měli jsme začít o dvacet minut dřív, protože jsme měli psát slohovku. Tak abysme na to měli dost času. Jako nechci do toho rejpat, ale půl hodiny jsem se tam nudila. Uvědomujete si, že jsem mohla být doma v jednu, kdybysme pak ještě neměli seminář? Takhle jsem tam trčela do tří.
   Ale stálo to za to, protože VAIčko je vždycky zajímavý. Navíc, Radek je jeden z nejlepších profesorů. :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář