Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. 3. 2011

6.jpg   Ahojte, já vím, že je strašně pozdě, ale tak, já jsem noční tvor. Ráno jsme měli na sedmou, takže naprostej horor... Jak já jen to raní vstávání nenávidím... No, ale ve výsledku to nebylo tak špatný. Samotný laborky tentokrát nebyly zas až tak složitý. No, tak uvidíme, co z toho vyleze. Třeba to pro změnu bude nějáká dobrá známka. :) Holt s fyzikou si nerozumím.
   V dějáku jsme probírali jakýhosi Napoleonova příbuznýho a zároveň cosi jako jeho nástupce. Toš, nebylo to zas až tak nudný. Ale profesor se musí hlídat. A proč? Protože nezapisuje do třídnice, když mu to nepřipomenu. Takže mu to musím vždycky připomínat.
   Před dějákem jsem si ještě psala úkol do němčiny. Měli jsme mít povídání o cestování. Pár vět stačilo. No, tak jsem teda něco zlískla, ale ve výsledku jsem to stejně nepotřebovala. A to je jenom dobře, protože to bylo docela jako nic moc...
   No, a v biologii jsme kontrolovali, teda, dodělávali, jakýsi pracovní list ohledně nervové soustavy. Tak jsem si tam tak něják psala nějáký poznámky, ale asi se na to budu pak před testem muset podívat pořádně, protože jsem vlastně vůbec nečetla, co na tom papíru je. No, budu svoji chybu muset napravit.
   Ale to má čas. O volné hodině jsem se zašila do 02 učebny, kde jsme pak měli mít češtinu. Bylo tam už pár lidí a byla to opravdu zábavná volná hodina. Dokonce až tak, že jsem si nečetla. Nedokázala jsem se na to soustředit... Kája tam mlátila Honzu a do toho ještě Harry řešil peníze na ekonomický kurz, protože jak Nugy, tak Císař v tom maj bordel. No, nakonec se to vyřešilo. Naštěstí.
   Ostatní se pomalu začali trousit do třídy a za nima i profesorka. A vyrukovala s jakýmasi kopiema textů písniček od skupiny "HM". Problém byl, že některé byly na růžovým papíře a o ten se všichni porvali. :D Kirchnerová o nás řekla, že jsme jak malý děti. No, ale ono to bylo přesně tak, jak řekla Sabča: "Když ty růžový papíry mezi všema těma bílýma kopiema, co dostáváme, jsou prostě hezčí!" No, takže jsme se o ně porvali. Na mě ten růžovej taky vyšel.
   No, růžovej není to správný pojmenování. On byl takovej spíše do lososova a do pleťové barvy. Možná trochu do broskvova. Prostě ne žádná klasická křiklavá růžová.:D
   Tak jsme si teda ty písničky pouštěli. Respektive nám je Kirchnerka pouštěla na noťáku. A pak chtěla probírat, ale umluvili jsme ji ještě na jednu, tak nám pustila zhudebněnýho Antonína, topiče elektrárenskýho. Nebylo to špatný. Holt dobrá hodina.
   A jako poslední jsme měli informatiku. A ta je vždycky dobrá. Měli jsme probírat Open Office, ale byly odsunuty a místo toho jsme dělali LaTeX (A teď schválně, jestli to mám dobře napsaný... :D)
   Je to vlastně napůl programátorský prográmek, který plive PDFka. A i když jsme se učili teprve základy, už teď se mi ten program strašně líbí. :) Během příštího týdne si ho budu instalovat. A prostě jsem na to strašně zvědavá. :) A těším se, až se toho o něm naučíme víc.
   Po vyučování jsem šla do města. Potřebovala jsem do knihovny a do papíráku a když už jsem tam byla, tak jsem jukla i do knihy. V papíráku jsem byla jako první. Koupila jsem si barevný papíry a pak nálepky. Holt zásoby nálepek není nikdy dost. Hlanvě, když je člověk sbírá už od druhé třídy. :D
   Potom jsem šla do knihy, protože jsem ji měla po cestě. Tam jsem tak koukala, pak jsem šla do sekce s mangou a co to vidí oči mé - Balzamovač třetí díl! No, to bych nebyla já, abych si ho nekoupila. Takže teď mi leží na poličce a o prázdninách si ho přečtu. Je to super manga a určitě bych vám ji doporučila. :)
   No, a jako poslední zastávku jsem měla knihovnu. Vrátím knížky, jdu nahoru, si vypůjčit a co to vidí oči mé? No, právě, že nic... Tuplem nic... Od Greena nic, co bych nečetla, od Gardnera žádný Perry Mason, kterýho bych nečetla... Prostě zhola nic... Dokonce ani DragonLance příslušný díl... To mě taky nakrklo. Chtěla jsem na to navázat tam, kde jsem před třemi lety skončila. A nedaří se, protože nemůžu sehnat třetí díl... Holt si chci přečíst, jak to dopadne s Raistlinem. 
   Ale mám smůlu. Tak jsem tam popadla dvě jakýsi fantasy a nakvašeně odkráčela. No, asi se s tím budu muset spokojit. A Perryho Masona si pujčím v knihovně tady u nás v Jundrově. V úterý si tam zajdu a bude po ptákách.
   A to je ode mne vše. A du dělat něco užitečnýho. Např. psát povídku. Protože jinak mě jistý lidi nakopnou někam, protože na to čekají. A právě jejich čekání je to, co mě při psaní pohání dopředu nejvíc. :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář