Jdi na obsah Jdi na menu
 


17. 12. 2010

17. 12. 2010

28.jpg   Vypadá to, že jsem vám sem nějáké ty dva dny nenapsala... Asi bych se měla stydět, že tak tuhle svoji kroniku zanedbávám... :D No, snad se mi bude v budoucnu dařit lépe.
   Ráno jsem měla problém se vykopat z postele. Vůbec se mi do toho nehoráznýho mraza nechtělo, ale škola je škola a tak jsem neměla moc na výběr... Tedy jsem se z té postele vykopala.
   První hodinu jsme měli dějepis. Psali jsme test. Učila sjem se na něj, ale myslím, že to moc nepomohlo... Holt Sedláci u Chlumce... Zabit toj totok. Ale tak, vím jistě, že minimálně něco dobře mám.
   Dál jsme pak měli němčinu. Měli jsme psát test. Dokonce jsem si na ruku napsala poctivej tahák, ale ve výsledku mi byl k ničemu, protože jsme ten test nepsali. Místo toho jsme četli německou knížečku. No, ale na mě se se čtením nedostalo. Ne, že by mi to vadilo. :D
   A poslední hodina před polední pauzou byla biologie. Měli jsme supla a sledovali jsme jakýsi film o rozmnožování. No, celkem nuda. Ale tak, půlku jsem toho pročetla. Takže si stěžovat moc nemůžu. Protože jsem si mohla číst, což je moje oblíbená činnost. Obvzláště, když jde o Hraničářova učně.
   O volné hodině jsem si zase četla. A skoro to i dočetla. A v češtině jsme potom psali jakýsi divný vyprávění. Byli jsme ve studovně a měli jsme si vybrat jeden obraz, co tam byl namalovanej na stěnách, stropě a bůhví, kde ještě a o tom napsat příběh. O tom, jak vznikl. No, myslím, že jsem to pojala trochu netradyčně. Holt jsem tak něják napsala, že autorovi toho obrazu nemůžu vidět do hlavy, ale že můžu napsat příběh, který by pověděl, co si myslím já. No, tak jsem to napsala. Příběh byl na dvě A4 a na třetí byla báseň. Taktéž součást toho příběhu. Respektive, takový poetický konec.
   A ještě jsme měli seminář. Informatiku. Dělali jsme statistiku. No, že by zrovna statistika byla něco, co by mě bavilo, to říct nemůžu. No...
   Po IVTčku jsem dojela domů, teda, IVTčku, spíš VAIčku... :D A doma, tam jsem zapla počítač, trochu uklízela, pouštěla si první episodu Hellsinga a ve výsledku zkončila u Pirátů z Karibiku - Prokletí černé perly. DVDčkový dabing. Respektive, dabing pro pirátské kopie. Kdysi dávno jsem to porovnávala s dabingem televizním a nesahá mu to ani po kotníky.
   Jo, a málem bych zapoměla, dočetla jsem HU 9 a konečně si můžu oddechnout - Hlat zůstal naživu! A to je nehorázný plus, který si u mě Flanagan získal!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

xDDD

(ChriSthy Cullen, 18. 12. 2010 18:40)

Newím proč by jsi mě měla nahlašovat když jsem se normálně zeptala a dostala povolení že si tho můžu zkopírovat....a neříkám že nemůžeš vyjádřit svůj názor naopak ti děkuju ... každej máme svůj názor... a newím proč seš hned thak agresivní já se s thebpu nechci hádat...x)

xDD

(ChriSthy Cullen, 18. 12. 2010 11:51)

možná že je tho napsané vzadu na knize..ale já jen tvrdím že tho nemám opsané zezadu z knihy mám tho opsané z jiného blogu xP a když se ti thak nelíbí Twilight proč vůbec teda nevštěvuješ blogy co jsou o thom a komentuješ tho? já thaky nemám ráda thy dětský pohádky pokemon digimon a takový a nepíšu ti sem je je milion lepších filmů...

Hmmm....

(Neznámá, 17. 12. 2010 21:20)

hmm...tak to ten test musel bejt hodně těžkej co?!taky nesnášíš dějepis?...mno mimochodem ty sleduješ tyhle filmy jako pokémon atd.?hmmm...mě ty filmy příjdou dost trapný jako..:D...mno a ty lidi co to sledujou..:D ty fakt dokážu dost vytlemit....ae ty vypadáš jenom že se ti asij líběj jenom ty obrázky...:D

Re: Hmmm....

(AnnElfwind, 17. 12. 2010 21:52)

Zaprvé, dějepis mám ráda, ale nemám ráda ty testy. Což nejde sice dohromady, ale tak to je.
A pokemony a spol sice sleduju, ale zásadně anglicky na procvičení angličtiny. A jinak, prostě jsem anime maniak a parádní zvrhlík, co ujíždí na yaoi, tak se s tím smiř. Díky za pochopení.