Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. 9. 2011

2.png   Ahoj, po pár denní pauze zase píšu. Dneska jsme měli opět ve škole na sedmou, začíná mi to nevadit, což se divím, protože já jsem sedmispáč... No, ale možná to je tím, že to byla ruština, která mě baví. A taky proto, že v ní jsem vlastně před hodně lidma napřed, protože jsem ji měla už loni a letos ten seminář je vlastně to stejné. A navíc už jsem se domluvila, že budu mít prezentaci na to stejné, jako loni, takže nemusím chystat nic nového. Jenom si to pak budu muset znova přečíst a projít, třeba sem tam něco upravit, ale vlastně mám hotovo.
   Co bylo dobré, tak byla dnešní dvouhodinovka angličtiny. Probírali jsme maturitu a myslím, že to nebude tak hrozný. Popravdě, docela se na to těším. :D Není to zvláštní? A pak jsme se bavili o knize, kterou jsme měli přečíst, což byl Dr. Jekyll a Mr. Hyde. Ta kniha je dobrá, akorát mi tam na ní vadí jedna věc. Od začátku víte, že Jekyll a Hyde jsou jedna a ta samá osoba, to mi vadí. Já bych si to představovala mnohem víc jak dedektivku, že bysme to hned od začátku nevěděli... To by se mi zamlouvalo, protože detektivky mě baví. Ale i tak to byla dobrá kniha. Mnohem lepší, než ten Steinbeck, co jsme ho četli před rokem. Ten mi lezl krkem a ani jsem ho nedočetla, jak mě to nebavilo...
   Jinak byla dnes o volné hodině ve vestibulu školy burza učebnic, což bylo vo zdraví, protože jenom prorvat se tam k automatu, to dalo zabrat... Dost mi vadilo, že prostě žádná ulička na procházení, nic, úplný zátarasy tam byly... A já přitom chtěla jenom PITÍ! *fňuk*
   No, pak měla Kristýna prezentaci v Dějáku a následně jsme měli ZSV a kecali jsme vo žábách. No, kecali... Rychťák kecal, já jsem psala povídku. Přiznávám to. Ale na stránkách se ještě dlouho neobjeví, je to něco, co si budu sušit, dokud s tím nebudu spokojená. Ani název to ještě nemá... Uvidím, co se z toho nakonec vyvrbí. Ale píše se mi to docela dobře.
   Jo, jen tak mimochodem, když už jsme u těch povídek, tak mám pro vás jednu takovou informaci. Ve čtvrtém dílu Druhé knihy Démonovy došlo k menší změně ohledně těch chodeb, jak skrz ně šli. A mám rozepsaný pátý díl a myslím, že už to nebude trvat dlouho a dám ho sem. Těšte se. :) Myslím, že máte na co, opravdu. :) 
   A já jdu, tohle je zatím všechno, nicméně, uvítám jakékoli nápady na to, co byste chtěli, abych psala, o čem bych mohla napsat, nebo jiné sugesce. Jsem vašim podnětům plně otevřená. Napište je buď pod tento článek, nebo do postranního Shoutu. Ok? Dík. :D A já mizím.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář